Gerelateerde links

Gezondheidscentrum Drunen

Gezondheidscentrum Drunen

Vijftien zorgondernemers uit Drunen en omstreken gaan een nieuw gezondheidscentrum bouwen. Het gebouw krijgt vooralsnog twee etages, dat met de vijftien zorgverleners in de eerstelijnszorg helemaal vol is.

Link: Gezondheidscentrum Drunen

Solar Yoga

Solar Yoga

Zonnewarmte met zonnelampen van Suntech.
Solar Yoga combineert het goede van yoga en zonlicht. Het licht, de warmte, de passende geur en het geluid zorgen voor een ervaring die uniek is in de wereld en die je nu als eerste kunt beleven bij Yogaland in Oss.

Link: Solar Yoga

Nederlands Genootschap voor Sportmassage

Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS)

Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS), de examen- en brancheorganisatie voor de sport- en wellnessmasseur.

Link: NGS

DAK

Atletiek- en Wandelvereniging DAK

Drunense Atletiek Klub. Behalve sportieve prestaties staat gezelligheid hoog in het vaandel.

Link: Atletiek- en Wandelvereniging DAK

Yogaland

Yogaland

Behoefte hebben aan harmonie, rust en verbinding. Aan evenwicht en in balans zijn. Je wilt je graag energiek voelen. Bij Yogaland in Oss wordt de krachtige Cross Yoga, de traditionele Ashtanga Yoga, de rustige Awareness Yoga en de klassieke Pilates aangeboden.

Link: Yogaland

Loperscompany

Loperscompany

Lopers Company , de jongste hardloop en wandel formule van Nederland. Het is de missie van Lopers Company om lopers te helpen bij alle aspecten van het lopen.

Link: Loperscompany

Devil's trailrun

Devil's trailrun

De Devil’s trail DAK Drunense Duinen is een uitdagende tocht door het fantastische natuurgebied nabij Drunen. De arme, droge en zanderige stuifzanden van De Loonse en Drunense Duinen staan in schril contrast met de voedselrijke, weelderig begroeide, zompige moerassen en weilanden.

Link: Devil's trailrun

Natuurmonumenten

Natuurmonumenten

Alles over onze diverse natuurgebieden, activiteiten, natuurroutes en meer. Als je van de natuur houdt ben je lid van Natuurmonumenten..

Link: Natuurmonumenten

Invaltrainer

Invaltrainer

Het platform waar je gemakkelijk een hardlooptrainer vind om in te vallen. InvalTrainer.nl toets invaltrainers o.a. op ervaring, opleiding en kwaliteit.

Link: Invaltrainer